Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Rebuda a un grup d’alumnes alemanys en intercanvi amb l’Institut Milà i Fontanals

27 de setembre de 2018

La regidora de Relacions Internacionals, Xell Montserrat, va rebre aquest dimecres a la Casa de la Vila un grup d’alumnes de la ciutat alemanya de Bühl, agermanada amb Vilafranca, que participen en l’intercanvi amb alumnes de l’institut Milà i Fontanals.
El grup de Bühl, que serà a Vilafranca fins dilluns 1 d’octubre, està format per 11 alumnes i 2 professores que aprofiten l’estada a Vilafranca per a conèixer el territori i també els voltants.
En la recepció a l’ajuntament, on el grup de Bühl estava acompanyat de l’alumnat del Milà i Fontanals, Xell Montserrat, va dir que la visita dels alumnes alemanys “és un exemple del vincle i amistat que hi ha amb Bühl, amb qui, a part dels intercanvis escolars, compartim projectes com Vinyes x Calor, programes de formació, intercanvis esportius... La finalitat de l’intercanvi és descobrir i viure una cultura, una llengua, una experiència... Tot i la distància i gràcies a la predisposició i amabilitat de l’institut, famílies i companys, us volem fer sentir com si estiguéssiu a casa”.