Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

El Banc de Temps de Vilafranca del Penedès celebra el seu primer aniversari

15 de març de 2016

El passat 8 de març va fer un any que es va posar en marxa el Banc de Temps de Vilafranca del Penedès, una iniciativa que ha tingut molt bona acollida per part de la població. En els dotze mesos de funcionament del projecte s’hi han apuntat un total de 94 persones i s’han intercanviat un total de 155 hores. El mateix dia 8 es va celebrar l’aniversari del Banc de Temps amb la trobada d’alguns dels participants, compartint experiències i gaudint d’aquest espai de relació.
El Banc de Temps és un sistema gratuït d’intercanvi de serveis, tasques puntuals, habilitats, coneixements i relacions entre persones. Funciona mitjançant l’oferta i la demanda dels seus participants i l’intercanvi es valora pel temps prestat.
El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Joan Manel Montfort, destaca la bona acollida que ha tingut aquesta iniciativa. “L’Ajuntament de Vilafranca s’hi va posar al davant des del primer moment, dotant-la de seriositat, rigorositat i control. Això ha fet que prop de 100 persones hi hagin participat en tan sols aquest primer any pel que creiem que s’estendrà de forma important. És un excel.lent exemple d’economia col.laborativa, a la qual l’Ajuntament també hi dóna suport”, explicava el regidor.
Qualsevol persona interessada en rebre més informació es pot adreçar al Servei d’Ocupació i Formació-La Fassina (938 171 995) o mitjançant el correu electrònic rgarcia@vilafranca.org
L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès impulsa aquest projecte, des de la regidoria de Promoció econòmica i Ocupació. Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als Barris.