Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Del 24 al 27 d’abril, portes obertes a les llars municipals d'infants de Vilafranca del Penedès

17 de abril de 2018

Enguany el període de preinscripció per la curs 2018-2019 a les llars municipals d’infants, l'Enxaneta, Sol Solet, Lola Anglada i el Parquet, serà del 30 d’abril a l’11 de maig, ambdós inclosos. 
Les llars municipals d’infants són centres educatius que afavoreixen el desenvolupament integral dels nens i les nenes i estan oferint un servei de molta qualitat. El seu projecte pedagògic vol potenciar les capacitats de l’infant, afavorint les seves ganes naturals d’aprendre i descobrir el seu entorn. Els indicadors de seguiment del servei les situen en uns estàndards de qualitat molt satisfactoris en termes comparatius. Aquestes dades s’obtenen a través dels cercles de comparació intermunicipals impulsats per la Diputació de Barcelona, en els quals es participa des de fa onze anys. El grau de satisfacció de les famílies també és molt elevat, en la darrera edició la puntuació ha estat un 8,77 sobre 10.
Es poden preinscriure a totes les llars municipals d'infants els nens i les nenes que hagin nascut entre l’1 de gener de 2016 i el 31 de desembre de 2017; a més a més, la llar el Parquet també disposa de places per a infants nascuts entre l’1 de gener i l’11 de maig de 2018.
El tràmit s’activarà el dia d’inici del període de preinscripció i cal fer-lo on-line a través la web municipal, www.vilafranca.cat. Les famílies que ho desitgin podran realitzar el tràmit presencialment a l’Oficina Municipal d’Educació (OME), al carrer Santa Maria, número 2, 1r pis.
Els dies 24, 25, 26 i 27 d’abril, de 9,30 a 11,30 del matí, tindran lloc les jornades de portes obertes a les llars d’infants per tal de donar a conèixer la seva oferta educativa així com les seves instal•lacions. La visita es fa de forma guiada pel personal educador dins l’horari de funcionament del centre. D’aquesta manera, a més d’obtenir informació sobre la preinscripció i matrícula, les famílies poden resoldre els seus dubtes i observar directament com la llar desenvolupa el seu projecte educatiu.