Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Curs sobre l'Antic Egipte a l'escola Arsenal

17 de març de 2016

El 31 de març s'iniciarà a l'escola municipal d'art Arsenal, el curs l'Antic Egipte: aproximació a l'egiptologia fent un recorregut per la geografia i la història de la civilització dels faraons, estructurat en blocs de contingut de dos dies durada, un format que possibilita a cadascú matricular-se en els temes del seu interès. El curs és obert a tothom que senti interès pel coneixement del passat i per les cultures antigues de les quals som hereus.  
La civilització dels faraons ha exercit sempre una gran fascinació a qui s'hi atansa. Malgrat la llunyania temporal, moltes de les seves obres han perdurat, i això ens els fa misteriosos i propers al mateix temps, un viatge cap als orígens que ens acosta als que ens van precedir en l'aventura de la cultura humana. 

El curs és dirigit per Joan Montserrat i Torruella, Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Ha obtingut el Diploma en Egiptologia, el Màster en Egiptologia, el Màster en Iniciació a la Recerca en Egiptologia i el Diploma d'Estudis Avançats en Egiptologia, del corresponent programa de doctorat, a l'Institut d'Estudis del Pròxim Orient Antic de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Més informació i inscripcions:
Escola Arsenal
Telèfon 93 892 13 62 
Blocs temàtics i descripció del programa
Preu de l'activitat: 25 €/alumne per cada bloc de contingut (2 sessions)